! VOLGENDE NESTJE MEDIUM DOODLES BEGIN 2020 VERWACHT !


Vervolgstappen

T I J D S C H E M A  


Vóór de geboorte


Kennismakingsgesprek + 

Aanbetaling & koopovereenkomst tekenenNa de geboorte


Week 1

Geboorte + Email naar families

 

Week 2

Kraamkamer email

 

Week 3

Kraamkamer email

 

Week 4

Kraamkamer email

 

Week 5

Kennismaking pups en voorkeuren aangeven

 

Week 6

Kraamkamer email

 

Week 7

Kraamkamer email

 

Week 8

Kraamkamer email + Pup ophalen !U I T L EG   V E R V O L G S T A P P E N


Op basis van de reeds ontvangen wachtlijstformulieren nodigen wij de geselecteerde families uit voor een kennismakingsgesprek. 


Als we allebei een goed gevoel aan deze eerste kennismaking hebben overgehouden vragen wij u een nachtje erover te slapen en thuis weloverwogen de beslissing nemen of u definitief tot aanschaf over wil gaan. 

Bij een positief besluit wordt u verzocht uw aanbetaling van € 330,00 (15% van de koopom van €2.200,00) binnen 5 werkdagen aan ons over te maken. Hiermee is uw aanmelding definitief.


Daarna - als de pups zo'n 5 weken oud zijn - mag u tijdens uw tweede bezoek 3 voorkeuren uitspreken voor een gewenste pup waarmee wij zoveel mogelijk rekening houden bij het toewijzen van de pups.  


Afhankelijk van het karakter van de pup en de voorkeur vanuit de families zullen wij de pups definitief toewijzen.  


Als de pups geboren zijn plaatsen wij een foto van het nestje op de site en lichten u per email in.  Vervolgens houden wij u wekelijks op de hoogte van het reilen en zeilen in de kraamkamer.


Er vinden 2 pup bezoeken plaats. De eerste keer voor een kennismaking met de pups en om uw voorkeuren aan te geven, de tweede keer om uw pup op te halen. 

Mochten er pups overlijden (of anderszins) na de definitieve aanmelding dan beslissen wij welke mensen helaas geen pup gaan krijgen. Zij krijgen natuurlijk de aanbetaling terug (zoals in de koopovereenkomst vermeld staat).


Heel af en toe komt het voor dat iemand toch allergisch reageert op een Australische Labradoodle. In dat geval zullen we proberen de pup zo snel mogelijk te herplaatsen.


Most Adorable Doodles heeft altijd eerste keus met betrekking tot welke en hoeveel pups uit een nest zij voor haar eigen fokprogramma of voor andere fokkers wil aanhouden. 


Als de pups het nest verlaten dan zijn ze nagekeken door de dierenarts, ingeënt en 2-wekelijks ontwormd. De pups gaan weg met een koopovereenkomst, en een Europees paspoort, microchip met registratie en een uitgebreid puppypakket met een speeltje uit het nest.


We werken met een koopovereenkomst. Bij ons worden de pups bewust niet op de leeftijd van 7 weken ‘onvruchtbaar’ gemaakt, maar moeten zij voordat de leeftijd van 1,5 jaar is bereikt geneutraliseerd worden.  Wij adviseren om een re op de leeftijd van 12 maanden te laten castreren en een teefje te laten steriliseren 3 maanden na haar eerste loopsheid. Zo kan de hond eerst geestelijk en lichamelijk volwassen worden onder invloed van hormonen. Een teefje heeft ook daarmee minder kans om op latere leeftijd baarmoederhalskanker of borstkanker te ontwikkelen. Nadat het bewijs van neutralisatie is geretourneerd, zullen wij de stamboom opsturen. Samen met de koper zullen we dat contractueel vastleggen.N.B. Het is niet mogelijk om voor de 5e week bij ons op bezoek te komen i.v.m. infectiegevaar. Het is niet mogelijk om bij ons te testen op allergische reactie vanwege het feit dat er andere allergenen aanwezig zijn (schapen, kat, hooi en andere honden).